Heading layer
Consultanta IT si suport pentru utilizatori

Pastram afacerile prospere cu solutii si servicii IT gestionate.

Suport IT personalizat pentru afaceri

Gestionam si protejam cele mai importante elemente ale afacerii dvs.

Arrow
Arrow
Slider

Despre noi

             Suportul IT este cea mai buna optiune pentru cresterea eficientei si reducerea costurilor pentru orice afacere, fie ea mica sau mare.
IT Support Distribution SRL poate personaliza pachete unice de suport IT care garanteaza clientilor nostri eficienta dorita. Oferim servicii de suport it si asistenta it pentru toate echipamentele de birou (calculatoare, imprimante, servere, retea, routere) . Consultantii nostri pot identifica rapid cauza problemelor multumita cunostinţelor vaste legate de echipamentele folosite de dumneavoastra.

Solutii IT

Oferiti afacerii dvs. un avantaj competitiv. Contactati-ne astazi pentru a afla mai multe despre solutiile noastre.

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 ofera puterea productivitatii cloud pentru intreprinderile de toate dimensiunile, ajutand la economisirea timpului, a banilor si eliberarea resurselor. Permiteți experților de la IT Suport Distribution sa va ajute sa gasiti planul Office 365 potrivit pentru afacerea dvs. Permiteti-ne sa va ajutam sa planificati și sa executați migrarea la Office 365

Solutii antivirus si anti-malware

Una dintre cele mai importante metode de comunicare a afacerii dvs. poate fi vulnerabila la virusi. Cercetam in permanența pentru clientii nostri cele mai noi programe anti-spam, antivirus și antispyware, astfel incat clientii noștri sa aiba intotdeauna cea mai recenta protectie a software-ului de rețea.

Proiectare retele calculatoare

Proiectarea unei rețele trebuie să respecte anumite reguli. Setul de reguli care reglementează configurarea unei rețele este denumit topologia sa. Cu peste 20 de ani de experiența in tehnologiile de rețea cu fir si fara fir, profesionistii nostri va pot ajuta sa proiectați si sa instalați retele de calculatoare care se potrivesc cel mai bine afacerii dvs.

Achizitii hardware & software

De la conceperea unei configuratii viabile in raport cu nevoile dumneavoastra concrete, pana la achizitia echipamentelor si instalarea acestora, firma noastra o sa va insoteasca pas cu pas de-a lungul intregului proces.Va putem oferi, prin partenerii nostri, o gama variata de produse hardware necesare pentru implementarea sau modernizarea infrastructurii sau sistemelor informatice.

Solutii VPN

Retelele virtuale private reprezinta mediul perfect pentru conectarea statiilor de lucru unice, a persoanelor independente sau chiar a sucursalelor la reteaua unei companii. Solutiile VPN trebuie sa fie flexibile in ceea ce privește compatibilitatea cu infrastructura. Acestea trebuie să fie compatibile cu o varietate de sisteme de operare (Windows, OS X, Linux sau Android) si cu hardware-ul stabilit.

Solutii de protectie a datelor (backup)

Protecția datelor este ceva ce nici o afacere nu iși poate permite sa neglijeze. Informatia este resursa cea mai importanta a unei companii. Indiferent ca este vorba despre calculatorul de la birou sau cel personal, toti ne dorim un sistem performant de protectie. Solutiile noastre de backup si recuperare automata sunt rapide și sigure pentru a va proteja datele critice.

Servicii IT

Ai probleme cu calculatorul sau cu un alt echipament? Suntem dedicati furnizarii celor mai bune servicii de mentenanta a calculatorului dumneavoastra si companiei dvs.

Mentenanta calculatoare (desktopuri / laptopuri)

Cel mai bun mod de a face fața problemelor este de a le impiedica sa se intample in primul rand. La fel cum schimbarea uleiului din motorul masinii prelungeste durata de viata a vehiculului dvs., mentenanta preventiva efectuata de catre IT Support extinde durata de viata a sistemului dvs. de calcul si reduce sansele de defectiuni neasteptate. Cand devii client IT Support, se elaboreaza o schema de intretinere preventiva cu proceduri recomandate care trebuie efectuate la fiecare apel de service preventiv.

Mentenanta retele (cu fir, wireless, VPN)

Efectuarea de intretinere proactiva si planificata a retelei asigura fiabilitatea maxima si cel mai scazut TCO prin reducerea la minimum a costurilor si a pierderilor de productivitate asociate perioadelor de nefunctionare si înlocuirii unor componente defecte. Intretinerea preventiva este în mod normal inclusa in pachetele noastre standard de asistenta IT Support; cu toate acestea, oferim servicii de intretinere si acelor clienti care au o echipa IT interna si care doresc ca echipa lor sa fie alocata unor sarcini mai specializate.

Mentenanta imprimante

Periodic, imprimanta dvs. cere sa efectuati anumite activitați pentru a menține o calitate optima a imprimarii. Sau poate ca imprimanta dvs. nu functioneaza corect si are nevoie de reparatii. IT Support Distribution ofera servicii de reparare si intretinere a imprimantelor pentru a mentine imprimantele dvs. la un maxim de potential. IT Support Distribution se va ocupa de intretinerea periodica a imprimantelor si va oferi ajutor suplimentar cand imprimanta nu functioneaza corect.

Cablare structurata

Rețeaua IP a devenit mult mai mult decat un utilitar de comunicații de date. Platforma IP actuala trebuie sa fie capabila sa faca fața cererilor din ce în ce mai numeroase, nu numai de date, ci și de comunicații vocale, video pentru supraveghere, conferințe, automatizări de cladiri si securitate. Proiectarea unei rețele de cupru, fibra si fara fir pentru a sprijini aceste tehnologii actuale, precum si pentru a asigura viitorul necesita specialisti care sa cunoasca toate aspectele legate de utilizarea rețelelor.

Instalare software

Doriți să instalați pe computer un sistem de operare sau alt tip de program? IT Support Distribution va ofera servicii rapide si eficiente fara riscuri pentru datele dvs., cu cel mai mic cost si cat mai curand posibil. *** Pentru instalarea MS Windows, MS Office Suite (Word, Excel etc) sau a oricărui software comercial este deținerea respectivelor licențe de către client.

Depanare calculatoare

Indiferent dacă calculatorul dvs. este pentru uz personal sau profesional, experții noștri au experiența necesara pentru a vă menține laptopul sau PC-ul în stare excelentă pentru mai mult timp, economisind timp și bani. Oferim servicii de reparații și depanare de înaltă calitate, la prețuri accesibile, plus o gamă de servicii IT, inclusiv backup și recuperare de date, servicii de securitate, servicii de asistență la distanță și servicii gestionate.

Abonamente IT

Nr.calculatoare

 Asistenta tehnica (remote, telefonic)

Timp de raspuns maxim remote

Timp de raspuns maxim on-site

Interventii lunare la sediul clientului (incluse)

Suport software OS & Aplicatii

Implementare sistem Backup

Managementul garantiilor

Managementul licentelor software

Monitorizare Proactiva 

Servere & Echipamente critice 24/24


Basic

1 - 5 calculatoare

Nelimitat

35 minute

NBD(next business day)

1

Business

5 - 10 Calculatoare

Nelimitat

25 minute

4 h

2

Profesional

10 - 20 Calculatoare

Nelimitat

15 minute

3 h

2

Enterprise

20 - 50 Calculatoare

Nelimitat

10 minute

2 h

3

Portofoliu clienti

{"slides_column":"4","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"true","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"false"}

Contact

Contact
Nume
Prenume
Date contact